A KAJ sound & light

U  Zagrebu, na adresi Mlinovi 1, smjestio se tonski studio A KAJ !!!
Na prostoru od 80m2 nalazi se studio, kontrolna soba te prostor za pripremu i relaksaciju između snimanja.
U ponudi imamo najbolje od analognog i digitalnog, opremljeni smo velikim izborom kvalitetnih mikrofona, mikrofonskih pretpojačala, compressora i effect procesora najboljih svjetskih proizvođača: Lexicon, TC electronic, Neve, Dbx, Neumann, Sennheiser, Akg…
Također se ponosimo i uređajima vlastite proizvodnje kao što su npr. Fet compressor inspiriran legendarnim Urei 1176 ili S800 eq inspiriran legendarnom Trident 80B konzolom.
Moguće je snimanje solo izvođača kao i cijelog banda ili zbora. Ukoliko imate potrebu za izradom glazbe za reklamni spot, film ili sl. vrlo rado ćemo vam i tu izaći u susret uz pomoć naših stalnih suradnika, kompozitora i aranžera.
Svakom klijentu osiguravamo vrhunsku uslugu uz pristupačne cijene u svakom segmentu od snimanja svakog pojedinog instrumenta ili glasa, do miksa i masteringa.
Cijena se dogovara ovisno o zahtjevima, a u nju je uključeno korištenje studija, sva oprema te tonski snimatelj, ujedno i vlasnik Studia, Branko Puceković.
Radili smo…
LIVE SNIMANJA: Thompson-koncert na Poljudu i u Domu sportova Zagreb, Prljavo kazalište, Parni valjak, Severina, Oliver Dragojević, Nina Badrić, Psihomodo pop, Big Bend Čakovec, Putokazi, Klape u Ciboni, Đani Stipaničev
STUDIO SNIMANJAMajke–Vrijeme je da se krene, Pips, Chips & Videoclips–Dernjava, Zdenka Kovačiček–Žena za sva vremena, Big band HGZ, Drugi način, Toni Blažinović – projekt Glazbena mjera trokuta, Novi staromodni orkestar, Oridano Gypsy Jazz Band, Lea Lovrenčić

…kao i glazbu za brojne kazališne i plesne predstave (Kazališta ZKM, Mala scena, Žar ptica, Zagrebački plesni ansambl, Studio za suvremeni ples, Udruga Bembo…)

KONTAKT

Zagreb - HR

+385 91 4593 222