tel: +385 91 4593 222

ENG

Radojka Šverko i "Moj film" na Tabor film festivalu

DUO ALLA DANZA

DUO CORDE

FEELING

HOLLYWOOD FILM MUSIC QUARTET

LEA LOVRENČIĆ

ORIDANO GYPSY JAZZ BAND

RADOJKA ŠVERKO

SOULBEAT

THE COOL JAZZ DUO

THREE COLOURS OF JAZZ

ZAGREBAČKI SALONSKI KVARTET

O NAMA…

Koristeći znanje, sposobnost komunikacije, poslovna poznanstva; želim ljudima u život donijeti glazbu, maleno osvježenje, drugu perspektivu…Želim da pjevušite pod tušem iako možda mislite da ne znate pjevati, želim da Vam u poodmaklim godinama na licu bude vidljivo puno malenih bora oko očiju, od smijeha i osmjeha kojima ste darivali ljude oko sebe.

Obnomika je stvorena za glazbenike koji su posebni! One glazbenike koji znaju da MORAJU pjevati, svirati i skladati svaki dan, kako bi se osjećali živima te za one ljude koji žele optimizmom obilježiti svoje putovanje…

Obnomika organizira festivale, koncerte, turneje, vjenčanja, rođendane, iznenađenja… ili pomaže u organizaciji glazbenog dijela nekog događanja.

Nadam se da ćete na ovim stranicama pronaći sve informacije o događanjima, ljudima, umjetnicima i glazbi, koji Vas zanimaju i vesele te ih želite nekako u svom životu; bilo kad i bilo gdje na svijetu.

Ponekad se pitam, što bi bilo kad bi sve bilo točno obrnuto od onoga što mislimo da jest; kako bi izgledao naš svijet da se jedni prema drugima odnosimo točno tako kako se osjećamo u prvih 10 sekundi nakon što nas obujmi omiljena melodija?

Zato, okrenite se OD sunca, nek Vas ne zasljepljuje, nego nek Vam čuva i grije Vam leđa; smiruje Vas i osnažuje u ljubavi prema životu.

Neka (vam) život bude glazba – nek (vam) glazba bude život!

Iskreno,

Lea, mag. oecc. i mag. music

KONTAKT