tel: +385 91 4593 222

Dobro došli na stranice Obnomike

Obnomika je za organizatore / privatne osobe / glazbenike:

  1. Samostalni realizator Vaše ideje
  2. Partner-suorganizator

Znate što želite, ali ne znate kako to organizirati ili Vam treba i savjetovanje kako oblikovati Vaše ideje o nekom događanju – koncertu, vjenčanju, turneji, natjecanju…? Želite osmisliti komunikaciju sa tržištem, trebate fotografa da Vas slika točno tako kako Vi želite ili kako želi on, trebate audio snimanje ili video, želite posredovanje u kontaktu prema izdavačima ili drugim umjetnicima…? Koje god stepenice odabrali, sigurna sam da ćemo zajedno doći točno tamo gdje ste zamislili. Slika „samo“ mora biti potpuno jasna.

Iako smo svi u istome vlaku i odredište nam je isto, putovi to ne moraju biti. Ponekad smo zajedno samo do prvog raskršća, a nekad “se znamo i od nekud prije, ali nikako da shvatimo od kuda”. S Obnomikom su odlučili putovati sljedeći predivni ljudi…

O NAMA…

Ime Obnomika izmislio je moj sin. Imao je samo 3 godine kad je rezolutno odlučio da se tako mora zvati mamina tvrtka. Nisam ga pitala što to znači i zašto je to rekao; ta mi se navika, na žalost, stvorila kasnije u životu; jednako tako, ni na kraj pameti nije mi bilo da se potrudim objasniti mu što je to uopće “tvrtka”; možda sam trebala. 🙂 

Kad me odrasli danas pitaju što to znači, kao iz topa odgovaram: obnova-matematika. Ne lažem. Matematika-mozak, obnova-srce, emocije. ili glazba-ljubav-posao. Znamo mi i shvaćamo sve, a kad imamo dovoljno sreće da to možemo i nekome izgovoriti (da!, žene zapravo tako – brbljanjem, rješavaju svoje probleme), dobijemo svoju stvarnost.

Koristeći mozak-znanje, sposobnost komunikacije, poslovna poznanstva; želim ljudima u život donijeti glazbu, maleno osvježenje, drugu perspektivu…Želim da pjevušite pod tušem iako možda mislite da ne znate pjevati, želim da Vam u poodmaklim godinama na licu bude vidljivo puno malenih bora oko očiju, od smijeha i osmjeha kojima ste darivali ljude oko sebe.

Obnomika je stvorena i za one koji su glazbenici, ali posebni! One glazbenike koji znaju da moraju pjevati, svirati i skladati svaki dan, kako bi se osjećali živima te za one ljude koji žele optimizmom obilježiti svoje putovanje danas i od danas, do oceana.

Nadam se da ćete na ovim stranicama pronaći sve informacije o događanjima, ljudima, umjetnicima i glazbi, koji Vas zanimaju i vesele te ih želite nekako u svom životu; bilo kad i bilo gdje na svijetu.

Ponekad se pitam, što bi bilo kad bi sve bilo točno obrnuto od onoga što mislimo da jest; kako bi izgledao naš svijet da se jedni prema drugima odnosimo točno tako kako se osjećamo u prvih 10 sekundi nakon što nas obujmi omiljena melodija?

Zato, okrenite se OD sunca, nek Vas ne zasljepljuje, nego nek Vam čuva i grije Vam leđa; smiruje Vas i osnažuje u ljubavi prema životu.

Neka (vam) život bude glazba – nek (vam) glazba bude život!

Iskreno,

Lea, mag. oecc. i mag. music

KONTAKT