tel: +385 91 4593 222

ONE WAY STREET

Ekipa smo koja njeguje slične glazbene interese. Veseli nas klubska i pubovska atmosfera te intimniji nastupi gdje možemo nesmetano komunicirati sa publikom, koju smatramo pridruženim članom našeg benda.

Orjentirani smo na pop, rock, soul, funky i country glazbu, ali najdraže od svega nam je učini neku pjesmu kao da je naša te kroz njenu obradu ispričati svoju jedinstvenu priču. Ponekad je malo teže pomiriti naše karaktere jer smo različite životne dobi, ali nas sve povezuje ljubav i vjernost prema glazbi.

Gdje smo do sad svirali:

15.10.2022. u restoranu Kramberger, Krapina


Članovi One Way Street-a su: 

Karla Miklaužić – mlada djevojka koja svoje dane krati pjevanjem, izrađivanjem naočala; svojim ponašanjem daje na ludosti cijelom bandu. Njoj najdraža rečenica je: “Povedi me kad dođe nevrijeme”, koju planiramo ponuditi Husu iz Parnog, da razmisli o promjeni teksta.

Luka Glas – naš vrli basist. Radi u hitnoj pa ak’ je nekome “na slabo”, uskoči sa rečenicom: “Sorry danas ne radim”. Voli sve što vole mladi; voli svirati, al’ najviše od svega voli kad mu se neka obožavateljica nasmiješi. Posebno obožava Renatekove bravure na klavijaturama, a i smješi mu se nastup sa legendarnim Bajagom.

Renato Šoštarić – dobar frend, muzičar, glavni zabavljač u bandu, ali i glavni tehničar. Obično
mijenja boju kože prije nastupa u blijedu, a kasnije prelazi ipak u rumenu (naravno ne od alkohola). Odličan električar po struci pa tijekom gaže zna doći do nekih nepredviđenih zvučnih efekata. Obožava latino bravure pa ih spretno ubaci u svaku pjesmu, a to je Luki cool. Pošto je glazbeni zanat pekao u zagorskom bandu, nekad ga zna “povući” pa počne pjevati “Suzicu malu” na čemu mu nitko ne zamjeri nego ga svi prate, a publiku baca u trans i time još više doprinese općem štimungu.

Leon Barić – novi član. Miran, povučen, ali veliki radnik. Njemu mora biti sve po ps-u. Odlično
radi na CNC mašini pa se radujemo “kaj bu u fušu nam napravil tu i tam kaj treba za band”. Isklesanog tijela, smirenog karaktera i velikog srca idealan je kandidat za budućeg zeta. Autograme i broj telefona dijeli nakon gaže.

Toni Glas – povremeni član, veliki gitarist, skuliran čovjek. Odlično mu idu solaže, samo ih ne
završi do kraja. Čovjek radnik uvijek dolazi na gažu sa šalabahterom što govori da voli biti spreman za nepredviđene situacije.

Matija Krizmanić – najozbiljniji član banda – kak mu neki vele “deda”. Ekspert za dogovor za gaže. Svira bubnjeve jer je bolje da ga se što više čuje, a manje vidi. Nekad se zanese pa “prejde s bubnjevima na drugi kraj birca”. Voli udriti činelu pored Karlinog i Lukinog uha pa im drugi dan šumi u ušima. Voli analizirati svaku svirku i raditi power point prezentacije analize svirki, ali kad ih hoće prezentirati, ostali članovi banda uvijek imaju nekakvu obavezu. Uglavnom najstariji je i najkompliciraniji član banda

CONTACT

Zagreb - HR

+385 91 4593 222